Πούλησε το ακίνητο σου με τη ΗΟΜΙ

  • Απόλυτος έλεγχος και διαφάνεια
  • Ανταγωνιστικές μεσιτικές αμοιβές
  • Κάνε τώρα την αίτηση σου

HOMI – Ο εύκολος τρόπος να πουλήσεις το ακίνητο σου

Η πώληση του ακινήτου σου γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Εσύ έχεις τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας και της προώθησης του ακινήτου σου ώστε να την κάνεις να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες!

Η ΗΟΜΙ σου παρέχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεσαι, σε κάθε στάδιο – από την κατάλληλη τιμολόγηση του ακινήτου σου μέχρι το τελικό συμβόλαιο με τον αγοραστή.

Η Πώληση με τη ΗΟΜΙΠώς λειτουργεί;

1. Αίτηση πώλησης

Εσύ υποβάλλεις την αίτηση της πώλησης του ακινήτου σου στην ομάδα της ΗΟΜΙ. Εμείς μελετάμε την περίπτωση σου και σου προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο για να προετοιμάσεις το ακίνητο σου καθώς και την βέλτιστη τιμή πώλησης.

2. Ο ειδικός της HOMI

Ο προσωπικός σου σύμβουλος από τη ΗΟΜΙ θα επισκεφτεί το ακίνητο σου και θα δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο προωθητικό πακέτο για εσένα, με επαγγελματικές φωτογραφίες, εικονική περιήγηση και κάτοψη.

3. Δημοσίευση online

Το ακίνητο σου θα δημοσιευθεί στις μεγαλύτερες πλατφόρμες ακινήτων, σε premium θέσεις.

4. Επισκέψεις

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να κλείσουν απευθείας ραντεβού μαζί σου, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα σου, ώστε να τους ξεναγήσεις στο χώρο σου.

5. Διαχείριση

Μπορείς να διαχειριστείς όλα τα μηνύματα και τις προσφορές που λαμβάνεις μέσα από το προφίλ σου στην πλατφόρμα της ΗΟΜΙ.

6. Υποστήριξη

Μόλις έρθεις σε συμφωνία με τον αγοραστή θα λάβεις από εμάς όλη την απαραίτητη υποστήριξη που χρειάζεσαι για τη σύναψη του τελικού συμβολαίου.

Πλεονεκτήματα

Όχι απλώς μια αγγελία

Στη ΗΟΜΙ δεν θα δημοσιεύσουμε ποτέ μια αγγελία απλά για να δούμε "πως θα πάει". Παίρνουμε στα σοβαρά την αγορά ακινήτων και κάνουμε τα πάντα για να σου εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε ένα περιορισμένο αριθμό αγγελιών για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Ταχύτερη πώληση

Το ακίνητο σου τιμολογείται με βάση τα δεδομένα της αγοράς ώστε να προσελκύσεις τον μέγιστο αριθμό των ενοικιαστών και να πουλήσεις το σπίτι σου πιο γρήγορα.

Premium μάρκετινγκ

Δημιουργούμε μαζί μια μοναδική αγγελία για το ακίνητο σου, που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, ώστε να προσελκύσουμε τους αγοραστές από τις πρώτες κιόλας μέρες καταχώρησης της.

Πλήρης έλεγχος

Εσύ διαχειρίζεσαι τις επιδείξεις του ακινήτου σου, έχοντας την ευκαιρία να χτίσεις μια καλή σχέση με τον αγοραστή και να διαπραγματευτείς την προσφορά που θέλεις.

Απευθείας επικοινωνία

Μέσω της πλατφόρμας μας μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Έτσι γλιτώνεις το “στήσιμο” στα ραντεβού και τις ακυρώσεις τελευταίας στιγμής.

Απόλυτη διαφάνεια

Οι εβδομαδιαίες ενημερώσεις για το ακίνητο σου σε κρατάνε πλήρως ενημερωμένο για την απόδοση της αγγελίας σου, ώστε να μπορείς να προσαρμόσεις τη στρατηγική σου ανάλογα.

Πλήρωσε λιγότερα με την HOMI

Στη ΗΟΜΙ πληρώνεις μια σταθερή αμοιβή που ξεκινά από €1.590 + ΦΠΑ. Διατηρείς τον απόλυτο έλεγχο των διαδικασιών. Οι αγοραστές δεν πληρώνουν μεσιτική αμοιβή, κάτι που σου δίνει το περιθώριο να ζητήσεις μια καλύτερη προσφορά.

Τι περιλαμβάνεται

Πούλησε το ακίνητο σου με τη ΗΟΜΙ

  • Απόλυτος έλεγχος και διαφάνεια
  • Ανταγωνιστικές μεσιτικές αμοιβές
  • Κάνε τώρα την αίτηση σου

Συχνές ερωτήσεις

Πρέπει να συνδεθείς για να συνεχίσεις

Πατώντας "Συνέχεια", αποδέχεσαι τους
Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου

Άγνωστο