Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η homi.com.gr αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας με την επωνυμία «GINETE PROPERTY INVESTMENTS PTY LTD» που εδρεύει στην Αυστραλία, (στο εξής «Εταιρεία»), η οποία και τον διαχειρίζεται. 

Η Εταιρεία θεωρεί ότι η προστασία της ιδιωτικής ζωής των επισκεπτών και των εγγεγραμμένων χρηστών της, είναι θεμελιώδες στοιχείο και αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα, το οποίο πρέπει να διασφαλίζεται στα πλαίσια της άσκησης της δραστηριότητάς του.

Η Εταιρεία επιμελώς ασχολείται με την έρευνα για την καλύτερη προστασία των προσωπικών δεδομένων κατά την επεξεργασία των πληροφοριών των χρηστών, που αντλούνται από την χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας, της εφαρμογής του και των υπηρεσιών του με την ανάπτυξη και εφαρμογή των τεχνολογικών μέτρων για την πρόληψη της ανεπιθύμητης από πλευράς των χρηστών εξάπλωσης των προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τα δικαιώματα, τις θεμελιώδεις ελευθερίες και την αξιοπρέπεια των υποκειμένων των προσωπικών δεδομένων, με ιδιαίτερη αναφορά στην ιδιωτικότητα και την προσωπική ταυτότητα.

Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα homi.com.gr και τη χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών, ο χρήστης μάς παρέχει τη συγκατάθεσή του στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, όπως περιγράφεται αναλυτικά στον παρόν κεφάλαιο της Πολιτικής Απορρήτου.

Συλλογή δεδομένων πλοήγησης

Τα πληροφοριακά συστήματα, οι διαδικασίες και οι υπολογιστικές τεχνικές, που διέπουν τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας και της εφαρμογής μας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους, αντλούν ορισμένα προσωπικά δεδομένα, η δε «άντληση» αυτή εκτελείται αυτομάτως από τους μηχανισμούς πρόσβασης και λειτουργίας και τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται στο διαδίκτυο.

Πλέον συγκεκριμένα, κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται με την ιστοσελίδα homi.com.gr , κάθε φορά που καλεί ή ζητά περιεχόμενο, καθώς και κάθε φορά που προβαίνει σε μια ενέργεια, τα δεδομένα πρόσβασης αποθηκεύονται στα συστήματα του διαδικτυακού μας τόπου με τη μορφή αρχείων πίνακα ή γραμμικών δεδομένων.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP, ονόματα τομέα των υπολογιστών που χρησιμοποιούνται από τους χρήστες, που συνδέονται με την ιστοσελίδα και την εφαρμογή μας, το πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη με τη μορφή URI (Uniform Resource Identifier), η ημερομηνία και η ώρα υποβολής της αίτησης στο διακομιστή, η μέθοδος που χρησιμοποιείται, για να υποβάλει την αίτηση στο διακομιστή, το ποσό των μεταδιδόμενων δεδομένων, ο αριθμητικός κωδικός, που υποδεικνύει την κατάσταση της απόκρισης από το διακομιστή και άλλες παράμετροι, που αφορούν το λειτουργικό σύστημα και το περιβάλλον υπολογιστή του χρήστη.

Τα δεδομένα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τη homi.com.gr , με σκοπό την απόκτηση ανωνύμων στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας και της εφαρμογής για τον εντοπισμό σελίδων, στις οποίες ο χρήστης επιδεικνύει προτίμηση κι επομένως παρέχουν κατάλληλο περιεχόμενο ως προς τον έλεγχο της ορθής λειτουργίας τους.

Επιπροσθέτως, τα ανωτέρω δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς διερεύνηση ευθύνης σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών και διάπραξης ποινικών αδικημάτων σε βάρος της ιστοσελίδας και της εφαρμογής της ή σε βάρος των ίδιων των χρηστών της, κατόπιν μάλιστα αιτήματος της ίδιας της αρμόδιας εποπτικής αρχής.

Σκοπός της Επεξεργασίας

Τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας και της εφαρμογής της αντιμετωπίζονται με καθ’ όλα νόμιμο και προσήκοντα τρόπο και σύμφωνα πάντα με τις αρχές της αναλογικότητας, της νομιμότητας και στα πλαίσια που ορίζουν οι οικείες διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016 (εφεξής: «ο Κανονισμός») και θα χρησιμοποιούνται αυστηρώς και μόνο για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής παροχής των υπηρεσιών μας.

Εκτός της αυτόματης συλλογής των δεδομένων πλοήγησης, που αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο, ο χρήστης έχει το δικαίωμα να παρέχει οικειοθελώς πληροφορίες προσωπικών δεδομένων, που θα συλλέγονται από τη homi.com.gr αποκλειστικά μέσω της συμπλήρωσης ορισμένου πεδίου εισαγωγής (εφεξής «Φόρμα Επικοινωνίας»), που προτείνεται για να εισάγουν τα δεδομένα τους οι χρήστες, στον ιστότοπο και την εφαρμογή του. Οι φόρμες επικοινωνίας είναι διαφορετικού τύπου, ανάλογα με το είδος υπηρεσίας, την οποία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ο χρήστης.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα παρέχει ο χρήστης θα καταγράφονται και θα αποθηκεύονται σε προστατευμένα ηλεκτρονικά μέσα, και θα υφίστανται σε επεξεργασία με τα πλέον κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.

Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις που ενδεχομένως υπάρχουν στον ιστότοπο και την εφαρμογή του συνεπάγεται την απόκτηση των προσωπικών στοιχείων του κατόχου της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον αποστολέα. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μαζί με άλλα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται, είναι απαραίτητη για την ανταπόκριση στα αιτήματα που στέλνονται και για την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών που ζητούνται.

Τα δεδομένα θα υποβάλλονται σε επεξεργασία, σε ηλεκτρονική ή και σε έντυπη μορφή, κυρίως μέσω της χρήσης αυτοματοποιημένων και μη διαδικασιών, ενώ η εν λόγω επεξεργασία θα πρέπει να πραγματοποιείται απευθείας, είτε από τη homi.com.gr , είτε από εξωτερικό συνεργάτη εκτελούντα την επεξεργασία για λογαριασμό της homi.com.gr , είτε από τρίτο ως προς τη homi.com.gr, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο άρθρο 4 του Κανονισμού.

Προβλέπονται κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή αντισυμβατικής ή παράνομης χρήσης δεδομένων, πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένα μέρη και απώλειας δεδομένων. Δεν συλλέγονται δεδομένα από τον ιστότοπο και την εφαρμογή του, χωρίς την απαραίτητη συναίνεση, σε περιπτώσεις που δεν εξυπηρετούν στην παροχή κάποιας υπηρεσίας.

Φύση της παροχής δεδομένων

Η παροχή δεδομένων είναι προαιρετική, αλλά σε περίπτωση άρνησης παροχής προσωπικών δεδομένων τα οποία είναι απαραίτητα για την διεκπεραίωση της υπηρεσίας που ζητήθηκε, τότε δεν θα είναι δυνατό να διεκπεραιωθεί. Σε περίπτωση που δεν είναι απαραίτητα, ο υπεύθυνος επεξεργασίας θα μπορεί να επεξεργαστεί τις αιτήσεις και να εκτελέσει τις απαιτούμενες υπηρεσίες που αναφέρονται στην παραπάνω παράγραφο.

Πληροφορίες που μας δίνετε

Ζητούμε και συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία σας όταν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα της HOMI. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για την εκτέλεση της σύμβασης σας με την ΗΟΜΙ και μας επιτρέπουν να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις. Χωρίς αυτές, ενδέχεται να μην μπορούμε να σας παρέχουμε όλες τις επιζητούμενες υπηρεσίες.

  • Πληροφορίες λογαριασμού:Κατά την εγγραφή σας για την δημιουργία του HOMI λογαριασμού σας , απαιτούμε ορισμένες πληροφορίες, όπως το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση email και τον αριθμό τηλεφώνου σας.
  • Πληροφορίες προφίλ και αγγελιών:Για να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες λειτουργίες της πλατφόρμας της HOMI (όπως το αίτημα επίδειξης ακινήτων ή την δημιουργία αγγελίας), ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες, οι οποίες συνήθως περιλαμβάνουν τη διεύθυνση σας, τον αριθμό τηλεφώνου και μια εικόνα προφίλ.
  • Πληροφορίες επαλήθευσης ταυτότητας:Για να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε ένα κλίμα αξιποστίας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε πληροφορίες για την επαλήθευση της ταυτότητας σας (όπως το αντίγραφο του δελτίου ταυτότητάς σας, του διαβατηρίου, της εθνικής ταυτότητας ή της άδειας οδήγησης, όπως επιτρέπει η ισχύουσα νομοθεσία) ή άλλες πληροφορίες ελέγχου ταυτότητας.
  • Πληροφορίες Πληρωμής:Για να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες λειτουργίες της πλατφόρμας της HOMI (όπως την υπογραφή του συμβολαίου μίσθωσης), ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε ορισμένα οικονομικά στοιχεία (όπως τον τραπεζικό λογαριασμό σας ή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας) προκειμένου να διευκολύνουμε τη διεκπεραίωση των πληρωμών.
  • Επικοινωνία με τη HOMI και με άλλους χρήστες:Όταν επικοινωνείτε με τη HOMI ή χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα της HOMI για επικοινωνία με άλλους χρήστες, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικές με την επικοινωνία σας και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες επιλέγετε να μας παρέχετε.

Μέθοδοι Επεξεργασίας

Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό καθεστώς και ειδικότερα σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού, ενεργοποιείται ένα σύστημα επαλήθευσης κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σε επικοινωνίες μέσω της απάντησης στις ανακοινώσεις που τίθενται στη διάθεση των χρηστών. Τα καταχωρημένα δεδομένα μπορούν να εξακριβωθούν, με αποκλειστικό σκοπό τον εντοπισμό παράνομων δραστηριοτήτων ή περιεχομένου που δεν συμμορφώνονται με τους Γενικούς Όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία ή να κοινοποιηθούν σε τρίτους για εμπορικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς.homi.com.gr).

Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό καθεστώς και ειδικότερα σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού, ενεργοποιείται ένα σύστημα επαλήθευσης κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σε επικοινωνίες μέσω της απάντησης στις ανακοινώσεις που τίθενται στη διάθεση των χρηστών. Τα καταχωρημένα δεδομένα μπορούν να εξακριβωθούν, με αποκλειστικό σκοπό τον εντοπισμό παράνομων δραστηριοτήτων ή περιεχομένου που δεν συμμορφώνονται με τους Γενικούς Όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία ή να κοινοποιηθούν σε τρίτους για εμπορικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς.

Ασφάλεια δεδομένων

Τα δεδομένα που συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία θα πρέπει να προστατεύονται με φυσικές και λογικές μεθόδους, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, της διάδοσης, της απώλειας και της καταστροφής των δεδομένων, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Homi.com.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη από τυχαία ή μη καταστροφή, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση, αποκάλυψη ή πρόσβαση και από οποιαδήποτε άλλη παράνομη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζεται. Ωστόσο, παρά την καλόπιστη και κάθε δυνατή προσπάθεια από την ιστοσελίδα μας για την αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών σε ένα ασφαλές λειτουργικό περιβάλλον, το οποίο δεν είναι ανοιχτό για το κοινό, σημειώνεται, ότι δεν υπάρχει πλήρης ή τέλεια ασφάλεια και η homi.com.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν ακούσιες αποκαλύψεις των προσωπικών δεδομένων του χρήστη. Ο τελευταίος πρέπει να ενημερώνει άμεσα την ιστοσελίδα μας σε περίπτωση που τα στοιχεία επικοινωνίας του έχουν χαθεί, κλαπεί ή χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδειά του. Σε τέτοια περίπτωση, θα καταργήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας με τον χρήστη από το λογαριασμό του και θα ενημερώσουμε τα αρχεία μας αναλόγως.

Πεδίο επικοινωνίας και διάδοση δεδομένων

Τα δεδομένα που παρέχονται από τον χρήστη θα κοινοποιούνται και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων (homi.com.grκαι από τις εταιρείες που ορίζονται ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων, ήτοι τους εκτελούντες την επεξεργασία ή τους τρίτους που είναι εξουσιοδοτημένοι από τον υπεύθυνο επεξεργασίας προς επεξεργασία προσωπικών δεδομένων κατά την έννοια των οριζόμενων στο άρθρο 4 του Κανονισμού.

Κοινή χρήση μεταξύ των χρηστών

Για να διευκολύνουμε τις επιδείξεις ακινήτων ή άλλες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χρηστών, ενδέχεται να μοιραστούμε ορισμένες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών, με άλλους χρήστες, αν αυτό κριθεί απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης σας με εμάς, ως εξής:

  • Όταν υποβάλλετε, ως Επισκέπτης, ένα αίτημα επίδειξης ακινήτου, ορισμένες πληροφορίες σας κοινοποιούνται στον Ιδιοκτήτη, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ σας, του πλήρους ονόματος σας, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του αριθμού κινητού τηλεφώνου σας.
  • Όταν λάβετε, ως Ιδιοκτήτης, ένα αίτημα επίδειξης ακινήτου, ορισμένες πληροφορίες σας κοινοποιούνται στον Επισκέπτη, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ σας και του ονόματός σας.
  • Όταν εσείς, ως Ιδιοκτήτης, έχετε επιβεβαιώσει ένα αίτημα επίδειξης ακινήτου, συγκεκριμένες πληροφορίες κοινοποιούνται στον Επισκέπτη για τον συντονισμό του ραντεβού για την επίδειξη του ακινήτου, όπως το προφίλ σας, το πλήρες όνομα σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση του ακινήτου σας.

Δεν κοινοποιούμε τα στοιχεία πληρωμής σας με άλλα μέλη.

Εταιρικοί Συνεργάτες

Για την υποστήριξη των προσπαθειών μας στην παροχή ωφελειών στους χρήστες μας μέσω της πλατφόρμας της HOMI, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας, συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών σας στοιχείων, στον αποκλειστικό συνεργάτη ακινήτων μας στην Ελλάδα - E.M. Hellenic Capital I.K.E. ή HOMI Real Estate.

  • Κοινή χρήση πληροφοριών με τη HOMI Real Estate: Οι πληροφορίες που κοινοποιούνται σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να περιλαμβάνουν: (i) το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας, (ii) πληροφορίες σχετικά με την αγγελία σας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης του ακινήτου, (iii) πληροφορίες για το ακίνητο, (iv) τα ονόματα, εθνικότητες και στοιχεία ταυτότητας (συμπεριλαμβανομένων διαβατηρίων / αριθμών εθνικής ταυτότητας και ημερομηνιών λήξης) οποιουδήποτε Επισκέπτη. Επιπλέον, με την αποστολή μηνυμάτων σε κάποιον Ιδιοκτήτη ή Επισκέπτη, το όνομα, η εικόνα προφίλ και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αποστέλλονται μέσω της πλατφόρμας HOMI θα κοινοποιούνται στο HOMI Real Estate. Η κοινή χρήση δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης σας με εμάς.

Μεταφορά δεδομένων στο εξωτερικό

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας και της εφαρμογής μας μπορούν να μεταφερθούν εκτός της ελληνικής επικράτειας αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των υπηρεσιών που ζητούνται μέσω διαδικτυακού μας τόπου και σύμφωνα τους όρους της παρούσης πολιτικής απορρήτου και τις ειδικές διατάξεις του Κανονισμού.

Επίσης, η homi.com.gr σε καμία περίπτωση δεν πωλάει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, ενώ κατά την κοινοποίησή τους σε τρίτους, στα πλαίσια των ανωτέρω αναφερθεισών υπηρεσιών, αυτό γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την εκπλήρωση των σκοπών που προβλέπονται στην παρούσα πολιτική και την παροχή των διαδικτυακών υπηρεσιών της.

Πληροφορίες σχετικά με τα cookies, τις μηχανές αναζήτησης και τα δεδομένα τοποθεσίας

Τα cookies έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν την ανάλυση της κίνησης στο διαδίκτυο, να διευκολύνουν την πρόσβαση των χρηστών στις υπηρεσίες που προσφέρονται από την Ιστοσελίδα και την εφαρμογή της και να παρέχουν χρήσιμη και σχετική διαφήμιση στους επισκέπτες. Με τη χρήση cookies τα προσωπικά δεδομένα δεν μεταδίδονται ή αποκτώνται και τα συστήματα εντοπισμού χρηστών δεν χρησιμοποιούνται. Αν ο χρήστης δεν θέλει οι πληροφορίες του να συλλέγονται μέσω αυτού του μηχανισμού (χρήση cookies), ο χρήστης μπορεί να εφαρμόσει μια απλή διαδικασία στο πρόγραμμα περιήγησης, που επιτρέπει την άρνηση της λειτουργίας των cookies.

Διάρκεια της επεξεργασίας

Η επεξεργασία των δεδομένων δεν θα διαρκεί περισσότερο από ό,τι είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού της συλλογής, δηλαδή την αποθήκευση των κριτηρίων αναζήτησης, την κοινοποίηση, τη δημοσίευση ανακοινώσεων και την επαφή με τους επαγγελματίες που πληρούν τα κριτήρια του χρήστη.

Η επεξεργασία θα διαρκέσει έως ότου το ενδιαφερόμενο μέρος αποφασίσει να ακυρώσει τα δεδομένα που έχουν εισαχθεί, με επικοινωνία με τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων.

Επίσης, θα είναι δυνατόν να διαρκέσει και για όσο χρονικό διάστημα η τήρηση των προσωπικών δεδομένων καθίσταται απαραίτητη σε συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωσή μας ή για την προάσπιση έννομων συμφερόντων μας ενώπιον Δικαστηρίων.

Δικαιώματα του χρήστη

Η νομοθεσία προστασίας των προσωπικών δεδομένων, παρέχει στον ενδιαφερόμενο χρήστη την άσκηση συγκεκριμένων δικαιωμάτων. Ειδικότερα, ο χρήστης έχει το δικαίωμα να λαμβάνει επιβεβαίωση της ύπαρξης ή όχι προσωπικών δεδομένων, ακόμη και αν δεν έχει ακόμη καταχωρηθεί και ότι τα δεδομένα αυτά διατίθενται με κατανοητή μορφή.

Μπορεί, επίσης, να ζητήσει να γνωρίζει την προέλευση των δεδομένων, την ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου επεξεργασίας, των εκτελούντων απλώς την επεξεργασία και τρίτων για λογαριασμό του υπευθύνου, τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους προορίζονται τα προσωπικά δεδομένα του, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων του και τον χρόνο αποθήκευσης των δεδομένων και άλλα θέματα που αναφέρονται στο άρθρο 13 του Κανονισμού.

Μπορεί επίσης να ζητήσει τη διαγραφή των δεδομένων του, τη διόρθωσή τους, τον περιορισμό της επεξεργασίας τους, την ενημέρωσή του σχετικά με τα προηγούμενα, τη λήψη των δεδομένων αυτών σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα τύπο δεδομένων ή τον αποκλεισμό των δεδομένων που έχουν υποστεί επεξεργασία κατά παράβαση του νόμου, να εναντιωθεί στην επεξεργασία και την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων.

Σχετικά με απορίες

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την παρούσα πολιτική ή γενικότερα αναφορικά με τις δραστηριότητες της homi.com.grσας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση email: info@homi.com.gr 

Σε περίπτωση που έχετε οποιοδήποτε παράπονο, διατηρείτε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Supervisory Authority
Personal Data Protection Authority (APIS)
Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα
+302106475600
+302106475628
contact@dpa.gr