Βρες ενοικιαστή με την ΗΟΜΙ

  • Βρες έναν αξιόπιστο ενοικιαστή
  • Εξασφάλισε το μηνιαίο εισόδημά σου
  • Κλείσε ραντεβού τώρα

HOMI - η εύκολη ενοικίαση ακινήτου

Η ενοικίαση του σπιτιού σου γίνεται τώρα πιο εύκολη από ποτέ! Απόκτησε τον πλήρη έλεγχο των διαδικασιών και κάνε την αγγελία σου να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.

Η ΗΟΜΙ είναι δίπλα σου, έτοιμη να σε βοηθήσει σε κάθε στάδιο. Από τον προσδιορισμό της κατάλληλης τιμής, μέχρι το τελικό συμφωνητικό με τον ενοικιαστή.

Ενοικίαση με την HOMIΠώς λειτουργεί;

1. Ανέβασε το ακίνητό σου

Συμπλήρωσε τις βασικές πληροφορίες για το σπίτι ή το διαμέρισμα σου και κλείσε ένα ραντεβού μαζί μας.

2. Ο ειδικός της HOMI

Ο προσωπικός σου σύμβουλος από τη ΗΟΜΙ θα επισκεφτεί το ακίνητο σου και θα δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο προωθητικό πακέτο για εσένα, με επαγγελματικές φωτογραφίες, εικονική περιήγηση και κάτοψη.

3. Δημοσίευση online

Το ακίνητο σου θα δημοσιευθεί στις μεγαλύτερες πλατφόρμες ακινήτων, σε premium θέσεις.

4. Επισκέψεις

Οι υποψήφιοι ενοικιαστές μπορούν να κλείσουν απευθείας ραντεβού μαζί σου, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα σου, ώστε να τους ξεναγήσεις στο χώρο σου.

5. Διαχείριση

Μπορείς να διαχειριστείς όλα τα μηνύματα και τις προσφορές που λαμβάνεις μέσα από το προφίλ σου στην πλατφόρμα της ΗΟΜΙ.

6. Υπογραφή Μισθωτηρίου

Με τη χρήση ηλεκτρονικών υπογραφών το συμφωνητικό υπογράφεται μέσα σε 2-3 λεπτά, εξασφαλίζοντας την άμεση μίσθωση του ακινήτου σου.

Πλεονεκτήματα

Premium μάρκετινγκ

Μαζί δημιουργούμε μία μοναδική αγγελία που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, ώστε οι υποψήφιοι ενοικιαστές να κλείσουν μία ξενάγηση εντός των πρώτων ημερών από την δημοσίευση.

Πλήρης έλεγχος

Εσύ ξεναγείς τους υποψήφιους ενοικιαστές ώστε να τους γνωρίσεις καλύτερα από κοντά και να διαλέξεις τον κατάλληλο άνθρωπο που θα προσέξει το ακίνητο σου.

Απευθείας επικοινωνία

Μίλα απευθείας με τους υποψήφιους ενοικιαστές μέσω ομαδικών συνομιλιών στο Viber. Έτσι, αποφεύγεις ραντεβού που θα σε «στήσουν» και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Απόλυτη διαφάνεια

Για κάθε εβδομάδα που το ακίνητό σου παραμένει κενό, χάνεις το 2% του δυνητικού ετήσιου ενοικίου που θα μπορούσες να είχες κερδίσει. Η εξατομικευμένη εβδομαδιαία αναφορά σε κρατάει ενήμερο για την απόδοση της αγγελίας σου, ώστε να μπορείς να προσαρμόσεις ανάλογα τη στρατηγική σου.

Πλήρωσε λιγότερα με την HOMI

Στη HOMI, πληρώνεις ½ ενοίκιο + ΦΠΑ, δίκαια και απλά. Διατηρείς τον πλήρη έλεγχο ολόκληρης της διαδικασίας. Οι ενοικιαστές δεν χρειάζεται να πληρώσουν μεσιτική αμοιβή, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν περισσότερα χρήματα για να σας κάνουν μια καλή προσφορά.

Τι περιλαμβάνεται

Γιατί οι ιδιοκτήτες προτιμούν τη HOMI

Βρες ενοικιαστή με την ΗΟΜΙ

  • Βρες έναν αξιόπιστο ενοικιαστή
  • Εξασφάλισε το μηνιαίο εισόδημά σου
  • Κλείσε ραντεβού τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Πρέπει να συνδεθείς για να συνεχίσεις

Πατώντας "Συνέχεια", αποδέχεσαι τους
Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου

Άγνωστο