HOMI
Φορτώνει

Τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης μέσω της HOMI

Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021

Κατηγορία: Ιδιοκτήτης

Μάθε τι διαφορετικό σου προσφέρει η HOMI και πώς μπορείς να βγεις διπλά κερδισμένος από την ενοικίαση του ακινήτου σου!
Μάθε τι διαφορετικό σου προσφέρει η HOMI και πώς μπορείς να βγεις διπλά κερδισμένος από την ενοικίαση του ακινήτου σου!

Αρκετοί ιδιοκτήτες ακινήτων μας ρωτάνε πώς λειτουργεί η HOMI και τι διαφορετικό προσφέρει από τα παραδοσιακά μεσιτικά γραφεία. Αν έπρεπε να απαντήσουμε σε με μια σύντομη φράση, αυτή θα ήταν πως η HOMI δίνει τον έλεγχο στα χέρια σου! Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει αναλυτικά όλα τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης που σου προσφέρει το καινοτόμο μοντέλο της HOMI.

Οι πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις της αγοράς

Για πολλούς ιδιοκτήτες, το ύψος της μεσιτικής αμοιβής είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στην απόφαση τους – και δικαιολογημένα. Η HOMI διατηρεί τις χαμηλότερες και πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις μεσιτείας της αγοράς. Κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου στην Αθήνα έχει την ευκαιρία να προωθήσει και να νοικιάσει το διαμέρισμα του μέσω της HOMI πληρώνοντας μόλις το μισό ενοίκιο!

Τηρώντας ένα χαμηλό πλάνο μεσιτικής χρέωσης θέλουμε να σου δώσουμε την άνεση να επενδύσεις τα χρήματα σου εκεί που πραγματικά χρειάζεται. Πληρώνοντας μόλις το μισό ενοίκιο για την ενοικίαση του σπιτιού σου μέσω της HOMI, λαμβάνεις ένα ολοκληρωμένο, προνομιακό πακέτο προώθησης που περιλαμβάνει:

  1. Επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σου
  2. Φωτογραφίες 360°
  3. Κάτοψη του χώρου
  4. Υψηλής ποιότητας αγγελία ενοικίασης με αναλυτικές πληροφορίες του ακινήτου
  5. Εμφάνιση της διεύθυνσης του ακινήτου σου στις πλατφόρμες αγγελιών για τριπλάσια απόδοση
  6. Προώθηση της αγγελίας και διαφημιστικές καμπάνιες στις μεγαλύτερες πλατφόρμες ακινήτων
  7. Εξατομικευμένα πανό και ενοικιαστήρια της HOMI
  8. Αναφορά εκτίμησης του ενοικίου που είναι πιθανότερο να πληρώσουν οι ενοικιαστές
  9. Δημιουργία του προσωπικού σου προφίλ στην πλατφόρμα της HOMI απ’ όπου θα διαχειρίζεσαι πλήρως το ακίνητο σου
  10. Πρόσβαση σε πάνω από 1000 υποψήφιους ενοικιαστές της HOMI
  11. Απευθείας επικοινωνία με τους ενοικιαστές μέσω της πλατφόρμας της HOMI
  12. Εξατομικευμένες Αναφορές Απόδοσης κάθε εβδομάδα ώστε να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή πόσους υποψήφιους ενοικιαστές προσέγγισε η αγγελία σου και να μπορείς να αναπροσαρμόσεις τη στρατηγική σου
  13. Online Ημερολόγιο για να ρυθμίζεις τα αιτήματα επίσκεψης από τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές με βάση τη διαθεσιμότητα σου
  14. Διαδικτυακή διαχείριση όλων των διαδικασιών
  15. Εξατομικευμένο μισθωτήριο με ηλεκτρονικές υπογραφές
  16. Υποστήριξη καθ’ όλη τη διαδικασία από ειδικό της HOMI

Χωρίς μεσιτική αμοιβή για τους ενοικιαστές

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της ενοικίασης μέσω της HOMI είναι πως οι υπηρεσίες της είναι δωρεάν για τους μισθωτές! Όμως, πώς σε ωφελεί αυτό εσένα, ως ιδιοκτήτη;

Καταρχήν, από τη στιγμή που δεν υπάρχει μεσιτική χρέωση για τους ενοικιαστές, το ακίνητο σου γίνεται άμεσα πιο ελκυστικό στους ενδιαφερόμενους. Ολοένα και περισσότερος κόσμος σήμερα αναζητά αγγελίες από ιδιώτες, με μοναδικό σκοπό να αποφύγει την πληρωμή της μεσιτικής αμοιβής. Το μοντέλο της HOMI εγγυάται μηδενική χρέωση για τους μισθωτές, καταφέρνοντας έτσι να προσελκύσει το μέγιστο αριθμό ενδιαφερόμενων ενοικιαστών!

Παράλληλα, από τη στιγμή που ενοικιαστής δεν επιβαρύνεται με τη πληρωμή της μεσιτικής αμοιβής, έχει περιθώριο να σου προτείνει μια καλύτερη προσφορά. Ουσιαστικά, τα χρήματα που του μένουν στη τσέπη του δίνουν μια μεγαλύτερη άνεση κινήσεων. Έτσι, αν θέλεις να διαπραγματευτείς ένα ελαφρώς υψηλότερο ενοίκιο, είναι πολύ πιθανό να βγεις κερδισμένος!

Με ελάχιστο κόπο από την δική μας την πλευρά, χωρίς καθόλου τρέξιμο βρήκαμε το κατάλληλο χώρο και στην πιο προσιτή τιμή. Εξαιρετικοί επαγγελματίες με γνώμονα μια καλή συνεργασία και για τον πελάτη.

Με διαφορά η καλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στην Ελλάδα. Επαγγελματισμός, οργάνωση και άμεση ανταπόκριση, διαρκώς δίπλα στον πελάτη. Με βοήθησαν να βρω διαμέρισμα αμέσως, παρέχοντας μου πολλές εναλλακτικές επιλογές. Με βοήθησαν ακόμη και σε θέματα που ήταν έξω από τις επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρουν. Φανταστική ομάδα.

Άμεση ανταπόκριση, ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Και σε ότι χρειάστηκα με βοήθησαν ώστε να γίνει άμεσα το συμβόλαιο για το σπίτι.

Ψηφιοποίηση των διαδικασιών

Η HOMI επιχειρεί να απαλλάξει τους ιδιοκτήτες και τους μισθωτές από τον πονοκέφαλο της γραφειοκρατίας και την χρονοτριβή των διαδικασιών ενοικίασης. Το καινοτόμο μοντέλο μας στοχεύει στην απόλυτη ψηφιοποίηση των διαδικασιών, η οποία έχει ήδη αρχίζει να εφαρμόζεται!

Πλέον κάθε ιδιοκτήτης που νοικιάζει το ακίνητο του μέσω της HOMI δημιουργεί το δικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα μας. Από εκεί μπορείς να κάνεις τα πάντα – από το να ανεβάσεις τα χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες του ακινήτου σου μέχρι και να συνομιλήσεις με τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές! Με το πάτημα ενός κουμπιού, έχεις πλήρη ενημέρωση για οτιδήποτε αφορά την προώθηση του ακινήτου σου.

Η διαχείριση των ραντεβού σου δεν ήταν ποτέ πριν πιο εύκολη! Μέσω του λογαριασμού σου στην πλατφόρμα της HOMI μπορείς να αποδεχτείς ή να απορρίψεις ένα αίτημα επίσκεψης του ακινήτου σου με ένα μόλις κλικ. Τέρμα πια τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα σε ακατάλληλες ώρες και οι αναπάντητες κλήσεις. Τώρα μπορείς να διαχειριστείς τα ραντεβού σου διαδικτυακά.

Κι όταν είσαι έτοιμος να προχωρήσεις στις τελικές υπογραφές, Η HOMI μπορεί να συντάξει το δικό σου, εξατομικευμένο συμφωνητικό ενοικίασης. Υπόγραψε το ηλεκτρονικά, όπου κι αν βρίσκεται, αποφεύγοντας τις ανεπιθύμητες καθυστερήσεις!

Η τεχνολογία ασφαλών πληρωμών της HOMI σου δίνει την επιλογή να λάβεις την εγγύηση και το ενοίκιο του πρώτου μήνα με πληρωμή μέσω τραπεζικής κάρτας, γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή πότε θα λάβεις τα χρήματα σου. Έτσι, δεν χρειάζεται να ζητήσεις λεφτά στο χέρι αλλά ούτε και να βασιστείς σε ένα screenshot τραπεζικής κατάθεσης, η οποία θα πάρει καιρό μέχρι να φανεί στον λογαριασμό σου.

Τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης μέσω της ΗΟΜΙ

Άμεση επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές

Φαντάσου να μπορείς να μιλάς και να διαπραγματεύεσαι για το ακίνητο σου απευθείας με τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές… Η HOMI το έκανε πραγματικότητα!

Η σχέση μεταξύ ιδιοκτήτη και ενοικιαστή θα πρέπει να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την αλληλοκατανόηση. Τώρα μπορείς να χτίσεις αυτή την εμπιστοσύνη από την πρώτη κιόλας επαφή με τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές!

Γνωρίζεις το ακίνητο σου καλύτερα από τον καθένα, κάτι που σε καθιστά άμεσα τον πλέον κατάλληλο για να επιδείξεις το χώρο σου και να πείσεις τους ενδιαφερόμενους να τον νοικιάσουν! Οι ενοικιαστές τείνουν να προτιμούν τις ξεναγήσεις που γίνονται από τον ιδιοκτήτη, και όχι από κάποιο μεσίτη. Αν πάλι δεν μπορείς να αναλάβεις εσύ τις ξεναγήσεις, μην ανησυχείς. Με μια ελάχιστη χρέωση, μπορείς να αναθέσεις τις επιδείξεις του ακινήτου σου στους ειδικούς της HOMI!

Μετά από κάθε ξενάγηση, η HOMI συλλέγει τα σχόλια των ενοικιαστών και τα μοιράζεται μαζί σου. Μπορείς να τα δεις ανά πάσα στιγμή μέσα από τον προσωπικό σου λογαριασμό στην πλατφόρμα ή μέσω ειδοποιήσεων που θα λαμβάνεις στο email σου.

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο ενοικιαστής σου θα μπορεί να σε αποπληρώσει; Η HOMI έχει και σε αυτό τη λύση! Αξιοποιώντας τη νέα τεχνολογία open banking, μπορείς να γνωρίζεις την πιστοληπτική ικανότητα του ενδιαφερόμενου ενοικιαστή και να μη ρισκάρεις την επένδυση σου.

Εξατομικευμένες Αναφορές Απόδοσης

Κάθε ιδιοκτήτης που νοικιάζει το ακίνητο του μέσω ενός μεσιτικού γραφείου πρέπει να είναι ενήμερος για την απόδοση της αγγελίας του και για το ενδιαφέρον που λαμβάνει το ακίνητο του. Η πληροφόρηση αυτή παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της επένδυσης σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πόσοι άνθρωποι είδαν το ακίνητο σου και πόσοι ρώτησαν για αυτό, ώστε να λάβεις τις ανάλογες αποφάσεις.

Η HOMI σου δίνει αναλυτική αναφορά όσον αφορά την απόδοση της αγγελίας σου, κάθε εβδομάδα. Γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή πόσοι έχουν δει την αγγελία σου και πόσοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για το ακίνητο σου. Έτσι, έχεις την απαραίτητη ενημέρωση που χρειάζεσαι και είσαι σε θέση να λάβεις τη σωστή απόφαση αν θελήσεις να αναπροσαρμόσεις τη στρατηγική σου.